Ännu fler skor att husa ;)

Nya skor igen fast denna gången är det Älskis skor, och för att hans skor inte ska känna sig utanför måste jag ju blogga om dom också ;) anyway, han har inga finskor längre, alla är förstörda och slängda så det var på tiden för nya.. Dessa blev det... Med övertalning från mig :D jag tycker dom är jätte snygga och framför allt Älski är skit snygg i dom :):)


Skit

Sitter här och känner mig så jäkla kass som håller på att övertala Älski att följa med mig till Sensation White. Han har varit snäll och hängt med mig 2 år innan och i år tänkte jag att han skulle slippa så först sa vi att vi skulle skita i det båda två men nu när det närmar sig vill jag annat. Jag älskar ju house och det är inte mycket jag brinner för, dessutom är detta 1 gång/år.

Alla säger: - Jaaa det hade varit skit fett jag är på. MEN när det väl närmar sig har INGEN pengar. Jag trög och dum som jag är tror ju alltid på allas ord.

Nej fy vad jag är bitter på detta. Bitter på att alltid min prins måste stå ut med grejer jag vill. Även fast jag stöttar han i grejer han gillar. Men NÅGON GÅNG kan väl någon annan ställa upp än han?

Nu har han ju tyvärr inte sagt varken ja eller nä än men känns som att han är mitt sista hopp.
Annars får jag väl helt enkelt dra dit själv.

Hmm, känner mig skit löjlig som gnäller om detta men alla ni som brinner för något kan kanske förstå mig.
bäst

Sensation 2009
Jag och Älski förra året <3

RSS 2.0