Har varit och hämtat ut paket på Posten ig...

img_6807 (MMS)

Har varit och hämtat ut paket på Posten igen :) nu har jag 4 nya shorts... Detta är ett par.. Från top shop så klart :P nu behöver jag sol och värme så man kan använda alla sommarkläder...GE MIG FÖR FAN!!!


Min dag i bilder...

img_6807 (MMS)

Min dag i bilder...


Mums med löskokt ägg till frukost :) har v...

img_6807 (MMS)

Mums med löskokt ägg till frukost :) har varit i skolan idag och haft min sista lektion innan provet. Fan hoppas jag klarar det på måndag så man kan få det ur världen. Börjar bli trött på det måste jag erkänna. Igår hade vi en "inredare" här och tipsade oss om hur lägenheten ska se ut för att sälja bättre. På fredag kommer en fotograf hit så nästa vecka bör den ligga ute på internet. Så det är full rulle nu. Städa möblera om och bära ner en massa i källaren.. Vill bara ha allt klart nu och flytta NU nu nu


Har blivit kär i en klänning och jag var t...

img_6807 (MMS)

Har blivit kär i en klänning och jag var tvungen att slå till.. Here it is:) Tumme upp eller ner?  Var på Ikea igår... Ohh har hittat en massa jag ska köpa till vår nya lägenhet:) det är så kuuul:)  Pratade precis med S i New York. Det är alltid lika kul att prata med henne. Jag uppskattar det lilla, fast jag saknar henne massor:( men vi håller kontakten så gott det går <3  Ha en trevlig kväll !


Det är så höstigt och kallt och ruggigt id...

img_6807 (MMS)

Det är så höstigt och kallt och ruggigt idag att jag tänt stearinljus... Mysigt men ändå hur fel är det inte.. Nu är det dags för ett glas vin eller två :)


Det börjar verkligen bli riktigt grönt ute...

img_6807 (MMS)

Det börjar verkligen bli riktigt grönt ute nu. Hurra för våren!! Det blev dock inte lika fint på bild som i verkligheten dessutom är det inte det lättaste att köra bil och fota samtidigt:)


Min underbara bil som inte alltid är så un...

img_6807 (MMS)

Min underbara bil som inte alltid är så underbar. Dock är det inget döds allvarligt denna gång men man blir väl less på dessa smågrejer också. Men måste trösta mig med att jag köpte den ny och den har rullat många mil innan den började busa med mig:) tihi. Lite hatkärlek ibland.  Jag och min älski har köpt lägenhet i Malmö. Bye bye Eslöv hatkärlek ännu en gång :)


Daim muffins. Det har jag bakat idag. Lind...

img_6807 (MMS)

Daim muffins. Det har jag bakat idag. Linda som jobbar på samma ställe som mig inspirerade mig. Dom blev mumsiga måste jag säga. Smaka? ;)


RSS 2.0